21 februar, 2008

"Tenk, tenk, tenk" sa Ole Brumm...
Jeg har vært på intervju og test for U-Trax, der Nuno jobber. Jobben er den samme som hans: Teste spill, sjekke oversetting til norsk og evnt også oversette fra engelsk til norsk. Hvorfor?? Fordi jobben er 5min sykletur unna... Og ikke 3 timers dagstur frem og tilbake som hos Mexx. Om jeg kommer til å ta jobben hvis jeg får den? Usikker enda.

For U-Trax:
5 min sykletur unna
Hverdagen min vil igjen kunne bestå av litt fritid
Jeg vil faktisk få sett kjæresten min mer enn 2 timer på kvelden
Vil få energi til å orke annet enn å spise middag da jeg kommer hjem, for deretter å bare lengte etter senga

For Mexx:
Større utviklings- og "klatre"muligheter i karriere
40% avslag på Mexx-klær
Er ikke sammen med kjæresten min 24 timer i døgnet
Litt høyere lønn (100 euros, men de går bort i mat (lunsj, frokost (ja jeg er sent ute kl 07 om morran noen ganger..), før-middags-snacks (gå fra 1230 til 1900 er altfor lenge uten mat)) så der går vel vinninga bort i spinninga


Jeg har vel kommet fram til at uansett om jeg blir hos Mexx eller U-Trax så er det en jobb jeg kommer til å ha INNTIL jeg finner noe annet! Noe som er i rimelig nærhet, er en jobb jeg er god på og som ikke krever "no-kissing-disiplin" på jobben :)


Ellers har jeg det bra. Har fått en forkjølelse igjen så er hjemme med feber. Tror ikke kroppen min er overbegeistret for miljøet her, astmaen min har vært noe værre. Merker jeg har brukt sprayen daglig, noe jeg ikke gjorde før. Men dette tror jeg kommer av at vi bor i mur, og ikke treverk - som trekker til fuktighet. Hvis det ikke er godt over 22 grader her inne så syntes jeg det er kaldt. Tror egentlig det da bare er rått, og jeg blir kald når klærne og omgivelsene mine er råe.
Også har jeg fått meg linser! Etter sjekken hos optikeren in november ble det målt -1 omtrent på begge øya og nye briller måtte til, som igjen førte til at jeg måtte bruke briller hele tiden. Og neseryggen min er sensitiv så jeg føler brillene hele tiden. Så godt med linser for å avveklse.Ingen kommentarer: