23 mai, 2008

Også var nesten mai over!!

Ukene går og Ida Lill består!! Hehe :)
Da bor jeg altså alene. Både trist, rart og egentlig ganske godt. Litt forvirra blir man jo også når ex'n nå plutselig oppdaget at man ikke vet hva man har før man mister det. Nehei nei. Synd for han, også får jeg finne ut hva jeg vil, hvor jeg vil og med hvem i mellomtiden.
Har det ihvertfall sinnsykt bra på jobb! Utrolig festlig å jobbe med så mange nasjonaliteter under ett og samme tak, så mye bra humor, spill og lek!! :) Det blir jo ikke kjedelig engang, selv om man ikke har noe å gjøre.

I morra er det jo Melodi Grand Prix, og det skal jeg se på sammen med noen svenske bærter. Linda (svensk) fra jobben holder festligheter for et par av hennes svenske venninner med taco, vi tar med litt vin og øl, og vi skal selvfølgelig snakke om alt det forferdelig dårlige som vi får se på Grand Prix!

Savner dere alle der hjemme i Norge!!! Håper jeg får mulighet til å komme hjemmom en tur i sommer, hadde jo vært kult om jeg klarte å få med meg Flisa mart'n :)

Tok forresten med en brunost på jobb, er et par som syntes det var veldig godt, noen syntes det var helt jævlig! Hehe, ikke så rart - er jo en sterk smak :)

Ingen kommentarer: